Colofon | Rosenlieb
Gemakkelijke betaling
Rosenlieb special aanbiedingen
Kwaliteitsgarantie
Hotline +49 5921 - 8086-20

Colofon

Rosenlieb GmbH
Bentheimer Strasse 66
48529 Nordhorn

Vertegenwoordigd door:
Directeur
Dipl.-Kfm.
Hermann Hölscher

Contact:
Telefoon: +49 (0) 5921/80 86-20
Fax: +49 (0) 5921/80 86-13
E-mail: service@rosenlieb.de
Internet: www.rosenlieb.de

Registreer:
Inschrijving in het handelsregister.
Registerrechtbank: Amtsgericht Osnabrück
Registratienummer: HRB 212695

BTW:
BTW-identificatienummer volgens § 27 een wet op de omzetbelasting:
DE318778793

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering:
Naam en maatschappelijke zetel van de verzekeraar: BGHW, M 5, 7 68161 Mannheim
Reikwijdte van de verzekering: Duitsland en EU

Dispute Settlement:
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS):
https://ec.europa.eu/consumers/odr

Ons e-mailadres staat boven in de opdruk.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Aansprakelijkheid voor inhoud:
Als een dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze kanten volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteit.

Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke overtreding. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links:
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarover wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder of beheerder van de pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanent beheer van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright:
De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig geïdentificeerd. Mocht u zich nog steeds bewust zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij om een ​​notitie. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Merk:
Vermelde handelsmerken, productnamen, bedrijfsnamen en logo's zijn het eigendom van de betreffende fabrikant en auteur.

Usage rechten:
Elke kopie, reproductie (zoals het afdrukken van de hele pagina), distributie en openbare reproductie van de inhoud is niet toegestaan. Alleen een kopie van het geld dat door de site wordt verstrekt, is toegestaan ​​in verband met het gebruikelijke gebruik van een website.

Photo credit:

De afbeeldingen zijn van:

Kai Steinkühler (www.kai.photo)

Laatst bekeken