Herroepingsrecht | Rosenlieb
Gemakkelijke betaling
Rosenlieb special aanbiedingen
Kwaliteitsgarantie
Hotline +49 5921 - 8086-20

Herroepingsrecht

Als consument heeft u een herroepingsrecht. U heeft het recht, binnen veertien dagen na de datum waarop zij de naam of van u aan derden, de goederen zijn teruggenomen, zonder opgaaf van redenen, met ons gesloten contracten. B. om levering van goederen in te trekken. Voor een afzonderlijke bestelling die afzonderlijk wordt geleverd, begint deze periode bij ontvangst van de laatste levering.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, neemt u contact met ons op via een duidelijke verklaring van uw beslissing:

Rosenlieb GmbH
Bentheimer Strasse 66
48529 Nordhorn
Tel.: +49 05921 8086-20
FAX. +49 05921 8086-13
E-mail: service@rosenlieb.de

De kennisgeving moet vóór de deadline worden verzonden om uw herroepingsrecht te waarborgen.

Als u het contract opzegt, ontvangt u alle betalingen die u van ons ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de annulering. Uitzonderingen hierop zijn de extra kosten die worden gemaakt door individuele overeenkomsten, zoals de keuze voor een andere bezorgmethode. Als niets anders met u is overeengekomen, gebruiken wij de betaalmiddelen voor de terugbetaling, die werd gebruikt in de oorspronkelijke transactie. We kunnen weigeren u terug te betalen totdat we de goederen hebben teruggekregen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de goederen hebt geretourneerd.


De goederen moeten uiterlijk veertien dagen op de dag van de annulering aan ons worden geretourneerd. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt vóór het verstrijken van de periode van veertien dagen. Voor de directe kosten van het terugzenden kom je op jezelf.

Voor waardeverlies van de goederen betaalt u alleen als dit te wijten is aan het niet controleren van de aard, kenmerken en werking van de goederen die ermee te maken hebben.

De annulering is uitgesloten, wanneer de goederen niet zijn geprefabriceerd en individuele selectie werd gemaakt door de consument voor de productie of dit was duidelijk afgestemd op de persoonlijke behoeften van de consument. Dit geldt ook voor onze Infinity Rose dozen, dienovereenkomstig, hebben we onze eigen kosten voor terugtrekking om persoonlijke redenen (afhankelijk van de grootte van de doos 5-60 euro) dragen exclusief verzendkosten wet. Contracten voor de levering van goederen die snel kunnen bederven (met name bloemen) of waarvan de vervaldatum snel wordt overschreden. Contracten voor de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om redenen van gezondheid en hygiëne terugkeren als hun verbinding werd na levering of contracten voor de levering van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur in een afgesloten verpakking, indien de afdichting na De levering is verwijderd.

Het moet worden aanvaard dat met de duurzame Infinity-rozen ook natuurlijke scheuren en verkleuring van de bloei kunnen optreden. Ook kunnen bloemen vallen in het natuurlijke proces.

In de prijsdaling is commodity in principe uitgesloten van de uitwisseling.
Let op: onze snijbloemen zijn bederfelijke goederen en daarom is er geen recht op herroeping.

We kunnen individuele, goodwill, afspraken maken met elke klant.

Laatst bekeken