Verzend- en betalingsvoorwaarden | Rosenlieb
Gemakkelijke betaling
Rosenlieb special aanbiedingen
Kwaliteitsgarantie
Hotline +49 5921 - 8086-20

Verzend- en betalingsvoorwaarden

Verzendvoorwaarden

Onze flowerboxen worden verzonden met de verzendservices Deutsche Post, DHL en dpd.

  • Wij bieden expreslevering voor extra kosten
  • We brengen geen verzendkosten in rekening voor bestellingen van meer dan 100,00 €
  • De verzendkosten bedragen 8,50 € in Nederland

 

Betalingsvoorwaarden

Wij accepteren:

 

PayPal

Om met PayPal te kunnen betalen, moet u geregistreerd zijn op de website van de aanbieder. PayPal is tijdens het bestelproces. Er is een PayPal-service- en betalingsproces.

Onmiddellijke overdracht

Als alternatief voor PayPal is directe overboeking een andere manier om online gemakkelijk te betalen. U wilt rechtstreeks worden doorgestuurd naar de website van uw bank. Daarom is geen verdere registratie vereist.

Creditcard

U voert uw creditcardgegevens in bij uw bestelling. Als u bent gelegitimeerd als kaarthouder, vragen we uw creditcard aan. De kaart wordt automatisch belast met de betaling.

Vooruitbetaling

Als u ervoor kiest om vooraf te betalen, ontvangt u een e-mail met onze accountgegevens. Zodra het bedrag is overgemaakt, willen we uw goederen leveren. Als u niet over onze bankgegevens beschikt, kunt u het bedrag overmaken door het bestelnummer te vermelden op:

 

Grafschafter Volksbank eG

IBAN: DE51 2806 9956 5700 7667 00

BIC: GENODEF1NEV 

 

  

Vouchers

U kunt een cadeaubon van ons kopen. Onze vouchers kunnen alleen worden gebruikt om te winkelen in onze online winkel. Uitgesloten hiervan is de aankoop van extra cadeaubonnen.

Vouchers of bijbehorende codes kunnen in het veld worden ingevoerd. Als de waarde vaak voucher onvoldoende is, betaalt u het resterende bedrag met de gekozen betaalmethode.

Verworven vouchers kunnen niet in contanten worden uitbetaald en er is geen rente. Als het wordt gekocht, is het verlopen zonder vervanging.

Laatst bekeken